اقامت اسلوونی ازطریق ثبت شرکت در چند گام ساده

یکی از بهترین و مطمئن ترین روش هایی که منجر به اقامت دائم اسلوونی می شود و امکان سفر آزادانه به کشورهای حوزه شنگن را برایتان فراهم می کند، سرمایه گذاری و ثبت شرکت است. در این مقاله با چالش ها و فرصت های پیش روی دریافت اقامت اروپا و اسلوونی از طریق ثبت شرکت آشنا خواهید شد. در ادامه با موسسه حقوقی سایرس همراه باشید.

اقامت اسلوونی از راه ثبت شرکت چیست؟

اسلونی که در سال ۲۰۰۴ به اتحادیه اروپا و سه سال بعد به منطقه یورو پیوست با چهار کشور زیبای اتریش، ایتالیا، کرواسی  و مجارستان هم مرز است. معادن غنی، کشاورزی بهینه، صنایع دستی، تولید انرژی الکتریکی و توریسم در اقتصاد این کشور نقش مهمی دارند. اسلوونی با پیروی از مدل خاصی از اقتصاد توانسته به کشوری موفق در حوزه بالکان و شرق اروپا تبدیل شود. پایداری اقتصادی در چند سال اخیر، اعمال سیاست بازار آزاد ، موقعیت جغرافیایی و کاهش ریسک سرمایه گذاری توجه بسیاری را به بازارهای این کشور جلب کرده است.

مهمترین بندر تجاری و صنعتی اسلوونی که منطقه ویژه اقتصادی نیز به حساب می آید، در این کشور واقع شده و بندر کوپر نام دارد. با اخذ اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت، متقاضی اجازه کار، تحصیل و زندگی در این کشور زیبا را پیدا می کند. ثبت شرکت در این کشور در مقایسه با سایر کشورها آسان تر است. با در اختیار داشتن اقامت کشور زیبای اسلوونی می توانید آزادانه به سایر کشورهای اروپا سفر کنید و از مزایای تجارت با اقتصاد آزاد اروپا بهره مند شوید.

مراحل ثبت شرکت برای اخذ اقامت اسلوونی

اولین گام در ثبت شرکت، اخذ تاییدات از وزارت امور خارجه و وزارت بازرگانی اسلوونی است. بنابراین ارائه بیزنس پلن(برنامه کسب و کار) کامل می تواند سرعت پروسه را افزایش دهد. پس از انجام مراحل ثبت شرکت، اقامت یکساله ای برای سرپرست خانواده صادر می شود. همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال متقاضی هم بعد از یکسال می توانند برای اخذ اقامت این کشور اقدام کنند.

با سرمایه اولیه ۸۰ هزار یورو می توانید برای تاسیس شرکت اقدام کنید. پس از ثبت شرکت متقاضی می تواند خود را مدیرعامل شرکت معرفی کند. یکی از شروط مهم برای اخذ اقامت، فعالیت واقعی شرکت و سودآوری آن ( حداقل ۶۰ هزار یورو در ۶ ماه) و یا استخدام کارمند اسلونیایی برای حداقل ۶ ماه است. همچنین با توجه به نوع شرکتی که انتخاب می کنید، باید مبلغی را به عنوان مالیات سالیانه پرداخت کنید.

همچنین پس از ثبت شرکت می توانید برای افتتاح حساب اقدام کنید. در صورتی که شرایط بالا را رعایت کنید، امکان استفاده از تسهیلات مختلف مانند اخذ وام های بانکی و سایر خدمات تجاری را دریافت خواهید کرد.

دریافت اقامت اسلوونی با ثبت شرکت از طریق بلوکارت

روش دیگری برای اخذ اقامت اسلونی از طریق ثبت شرکت نیز وجو دارد که ثبت شرکت از طریق بلوکارت است. تفاوت این روش با روش قبلی، داشتن مدرک دانشگاهی منطبق با فعالیت شرکت است. در این روش متقاضی به عنوان فرد متخصص به استخدام شرکتی که تاسیس کرده در می آید و از شرکت خود حقوقی معادل ۲۷۰۰ یورو در ماه در یافت کند. شرکت باید سودآور باشد و بیمه و مالیات مشخص شده را پرداخت نماید.

شرایط تمدید و اخذ تابعیت اسلوونی با ثبت شرکت

اقامت موقت اسلوونی در ابتدا یکساله صادر می شود. برای تمدید اقامت، شرکت باید فعالیت اقتصادی داشته باشد. با ارائه گزارش کاری شرکت، پرداخت مالیات و نداشتن سابقه کیفری می توانید اقامت خود را تمدید کنید. پس از پنج سال اقامت در سلوونی و در صورتی که شرکت سودآور باشد سرپرست می تواند برای اخذ اقامت دائم درخواست دهد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت اسلوونی از راه ثبت شرکت

ارائه مدارک کامل و بدون ایراد از اهمیت بالایی در روند اخذ اقامت کشورهای اروپایی برخوردار است. در صورت وجود هرگونه نقص یا عدم اعتبار هر یک از مدارک ممکن است درخواست شما رد شده و یا پروسه اخذ اقامت مشمول مدت زمان زیادی شود. برای اخذ اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت به مدارک متعددی نیازمندید که در لیست زیر به مهمترین آنها اشاره می کنیم:

  • ارائه نام یا نام های پیشنهادی برای شرکت
  • فرم درخواست
  • بیزنس پلن(برنامه کسب و کار)
  • مدارک مالی شامل پرینت حساب بانکی
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه
  • بیمه نامه مسافرتی
  • عکس رنگی

مزایای دریافت اقامت اسلوونی از راه ثبت شرکت

  • مالکیت صد در صدی شرکت
  • اخذ اقامت دائم پس از ۵ سال
  • افتتاح حساب
  • امکان سفر آزادانه به کشورهای حوزه شنگن
  • بهره مندی از خدمات شهروندی
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان
  • بهره مندی از بیمه فراگیر
  • زندگی در کشوری با هزینه های نسبتا پایین
  • زندگی در کشوری با طبیعت زیبا

از معایب اقامت اسلونی هم می توان به پرداخت مالیات نسبتا بالا اشاره کرد. همچنین سرپرست نمی تواند به صورت همزمان برای اخذ اقامت همسر و فرزندان خود اقدام کند.

ثبت شرکت اسلوونی برای افرادی که به دنال گسترش کسب و کار خود در اروپا هستند مناسب است ولی به یاد داشته باشید که برای توسعه کسب و کارتان در این کشور باید قوانین تجاری را نیز رعایت کنید تا دچار مشکلات حقوقی نشوید. در نهایت پروسه ثبت شرکت و سرمایه گذاری در کشور اسلوونی نیازمند به حضور وکیلی خبره یا شخصی آشنا با کلیه مراحل دارد. بنابراین برای جلوگیری از بروز هر مشکل بهتر است اطلاعات به روز را از مشاوران این حوزه دریافت کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان پیشنهاد می کنیم با شماره های اعلام شده در تماس باشید و جزئیات بیشتر را از متخصصین ما در موسسه حقوقی سایرس بخواهید.

نویسنده مطلب: موسسه حقوقی بین المللی سایرس

منبع مطلب

ممکن است شما بپسندید
نظر شما درباره این مطلب

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.